Хто і де може сьогодні у Сумах отримати гуманітарну допомогу?



Міський голова розповів де наразі видається гуманітарна допомога та хто її може отримати:

Департамент соціального захисту населення (вул. Харківська, 35): продуктові набори ВПО (вперше та повторно тим, які вперше отримували в червні-серпні 2022 року) та домогосподарствам, житло (майно) яких постраждало від авіаударів, цукерки дітям пільгових категорій (дітям із багатодітних сімей; дітям з інвалідністю; сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування; дітям зі статусом ВПО; дітям захисників України; дітям, які виховуються одинокими матерями; дітям з малозабезпечених сімей, що обліковуються в департаменті соціального захисту населення та отримують відповідні соціальні допомоги; родинам з дітьми до 3-х років)

Центр учасників бойових дій (вул. Г. Кондратьєва, 165/71): продуктові набори членам сімей загиблих (померлих) захисників та захисниць України та цукерки дітям загиблих (померлих) захисників та захисниць України, дітям захисників та захисниць України, які не відвідують заклади дошкільної освіти, віком від 2 до 7 років

Перший Сумський гуманітарний штаб (вул. Воскресенська, 16):крупи родинам з дітьми визначеного віку (за попередньою реєстрацією (у суботу, 3 грудня, останній день видачі)

Терцентр «Берегиня»: продуктові набори особам з інвалідністю І групи з когнітивними захворюваннями (висновок психіатричної МСЕК)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW