В Мангушській школі встановили «парту героя» Захарченка, - ФОТО



Парту імені терориста Олександра Захарченка встановили в школі №2 Мангушу. Тепер на цій парті будуть вчитися найкращі учні школи, оголосило керівництво.

Олександр Захарченко насправді дуже погано вчився в школі. Мав проблеми з російською мовою, географією, історією. Взагалі він не зміг досягти успіху в своєму мирному житті. Вершина його кар’єри – торгівля курятиною.

Війна, як часто водиться, підіймає мул зі дна суспільства і надає, завдяки зброї, можливості тим, хто ні на що не спроможний чогось досягнути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Уроки любові». Як в Маріуполі працюють російські школи і чому навчають дітей, - ФОТО, ВІДЕО

Саме так відбулось і з Олександром Захарченком, який був призначений Москвою керувати бандами бойовиків, а потім був вбитий, не виключено, саме російськими спецслужбами, як тільки став росії не потрібний.

І ось тепер дітей, які мають здібності до навчання, будуть саджати за парту ім’ям лузера, невдахи, безграмотної людини. 

В Мангушській школі встановили «парту героя» Захарченка, - ФОТО, фото-1

«Разом із депутатом держдуми рф Зурабом Макієвим, представниками Курської області були присутні на уроці і бачили, з яким пієтетом діти поставилися до парти героя і до того, що вона присвячена першому главі республіки. Відмінна ініціатива партії «Єдина Росія»: очевидно, що цей проєкт сприятиме тому, щоб наші діти відчували причетність до новітньої героїчної історії Донбасу», - написав теперішній начальник терористичної організації «ДНР» Деніс Пушилін.

Це сталось під час відкриття школи №2 в Мангуші після ремонту.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW