Масове знеструмлення в Україні: що врятувало місто Дніпро від транспортного колапсу



Війська рф сім разів здійснювали масовані ракетні атаки по енергетичній інфраструктурі України. Через ці терористичні удари енергосистема країни досі оговтується. Українці вимушені бути без світла, води, з обмеженнями роботи електротранспорту, але без русні, що є найголовнішим. Кожен регіон країни робить все можливе, щоб стабілізувати ситуацію в громадах. Мер Дніпра Борис Філатов розповів як вдалось уникнути транспортного колапсу в місті, передає редакція 056. 

30 листопада у Дніпрі знову не працюватиме увесь електротранспорт. Трамваї, тролейбуси та метро не вийдуть на маршрути. Усе через проблеми енергопостачання. Про зміни повідомлять додатково. Наразі відомо, що такі обмеження можуть протривати до кінця тижня.

Минулого тижня знеструмлення застало робітників транспортної інфраструктури на вулицях і перехрестях в різних кінцях Дніпра - чия площа більша за Харків чи Одесу.  Вони провели дві безсонні доби. 

Упродовж лише однієї години вони прибрали порожній транспорт з мостів, віадуків та основних проїздів. 

А потім цілу ніч кілька сотень водіїв, майстрів аварійних бригад, диспетчерів і енергетиків продовжували працювати - доки не повернули до депо всі 220 трамваїв і тролейбусів. 

Під час масового знеструмлення працівники підземки, спокійно і професійно спочатку звільнили кілька сотень пасажирів з потягу метро десь посеред одного з тунелів. Потім почергово слідкували, за темпом відкачування води як із працюючих станцій, так і на законсервованому через війну будівництві.   

Коли електротранспорт зупинився водії місцевих перевізників без жодних питань вийшли на додаткові рейси. 

І працювали поки не відвезли додому всіх, хто чекав у чергах. 

Борис Філатов зазначив, що це врятувало місто від транспортного колапсу. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW