Внаслідок ворожого обстрілу Гуляйполя загинув місцевий мешканець, ще троє поранені



Протягом вихідних російські окупанти здійснили обстріли населених пунктів Запорізького та Пологівського району. Внаслідок ворожої атки в Гуляйполі загинув чоловік, ще трьох людей госпіталізували з пораненнями.

Про це повідомили в поліції Запорізької області.

26 і 27 листопада загарбники обстріляли Розумівку, Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Дорожнянку, Ольгівське, Новоданилівку, Малу Токмачку, Малинівку, Полтавку, Білогір’я, Щербаки, Червоне, Чарівне, Малі Щербаки, Степове, Кам’янське.

27 листопада окупанти випустили дві ракети С-300 по страусиній фермі в передмісті Запоріжжя. На териіторії агрогосподарства зруйновано господарчі будівлі: цех по виготовленню паливних брикетів, склад з сировиною. Тварини, на щастя, вціліли.

Ще одна ворожа ракета влучила в земельну ділянку поряд із приватним сектором. Вибуховою хвилею пошкоджено дах і фасад житлового будинку.

В Гуляйполі від ворожої атаки зазнали рунувань близько 20 будинків, в них повилітали вікна, пошкоджені дахи, дворова територія. 27 листопада внаслідок обстрілів загинув 56-річний житель Гуляйполя, ще двох жінок та чоловіка госпіталізовано.

Щільні обстріли окупанти здійснили і по Оріхову, де зруйновані будинки в приватному секторі.

За фактами воєнних злочинів слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження за ч. 1, ч. 2 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW