У Києві чоловік зарізав дружину та вирішив замаскувати вбивство під суїцид, – ФОТО, ВІДЕО



У Києві чоловік зарізав ножем громадянську дружину та вирішив видати вбивство за самогубство.

Про це повідомили в пресслужбі Поліції Києва.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Скоріше долучайтесь та читайте новини, щоб бути в курсі всіх подій Києва, області та України.

Так, до столичної поліції звернулася місцева мешканка, яка повідомила, що у квартирі на вулиці Андрія Малишка знайшла мертвою свою сусідку. За словами заявниці, до неї прийшов громадянський чоловік загиблої та розповів, що виявив дружину в кімнаті з порізом на руці.

Поліцейські, які прибули на місце, знайшли тіло загиблої з ножовим пораненням грудної клітки, а також її напідпитку чоловіка, який запевняв, що жінка вчинила самогубство.

У квартирі поліцейські знайшли кухонний ніж зі слідами крові, а також поспілкувалися зі свідками, які розповіли, що подружжя часто сварилося та зловживало спиртним.

Під час спілкування порушник зізнався, що вдарив дружину ножем у груди, а коли зрозумів, що вона не дихає, вирішив замаскувати вбивство під самогубство, зробивши поріз на зап'ястя, - розповіли в поліції.

За попереднім висновком медиків, жінка отримала ножове поранення у легеню, і померла від крововтрати.

Зловмисника, 56-річного уродженця Донеччини, затримали. За навмисне вбивство чоловікові загрожує до 15 років ув'язнення. Досудове слідство триває.

Нагадаємо, ми раніше повідомляли про те, що в Києві під час застілля чоловік вбив ножем рідного брата. Слідчі розпочали кримінальне провадження та повідомили затриманому про підозру. Фігуранту загрожує до 15-ти років за ґратами.

Також писали, що в Броварському районі Київської області місцевий мешканець під час сварки вдарив сестру по голові обухом сокири. Від отриманої травми жінка померла на місці події.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW