Ресторан «Пармезан» в Маріуполі відновив роботу



В окупованому Маріуполі відновлює роботу ресторан італійської кухні «Пармезан». Для того, щоб це стало можливим, власники або особи, які призначені ними для керування бізнесом, погодились на співпрацю з ворогом та перереєстрували бізнес за російськими законами.

Ми намагались зв’язатись з представниками ресторану, проте телефони знаходяться поза зоною досяжності.

До війни в Маріуполі було два ресторани мережі «Пармезан» - в парку Веселка і на проспекті Нахімова. Наразі відновлена робота одного з ресторанів – на Нахімова.

Ресторан «Пармезан» в Маріуполі відновив роботу, фото-1

Власником обох закладів був місцевий підприємець Олександр Кузнєцов. Йому належало 80% бізнесу. 1 листопада 2019 року він був вбитий ножом на Лівобережжі Маріуполя. Вбивця був затриманий. 

Ресторан «Пармезан» в Маріуполі відновив роботу, фото-2

Ще 20% бізнесу, згідно з даними youcontrol, належали підприємцю Павлу Жихареву.

Після вбивства основного власника керувати бізнесом почала родина Олександра Кузнєцова.

Проте нам не вдалось з’ясувати, хто саме з власників зараз запускає бізнес в окупації – чи то родина Кузнєцова, чи то пан Жихарєв.

Нагадаємо, що раніше в Маріуполі відкрився ресторан "Модное место", який також працює за російськими законами і сплачує податки на користь російської армії. Проте власник ресторану заявив 0629, що не він відкрив заклад, і його колишні працівники, які залишились в Маріуполі. "Не не умирать же им с голоду", - так пояснив він рішення дозволити використовувати обладнання ресторана задля бізнесу в окупації.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW