Відключення електроенергії у Києві можливі до весни, – мер столиці Кличко



Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що містянам потрібно готуватися до можливих відключень електроенергії до весни.

Про це він зазначив в інтерв’ю.

Мер Києва сказав, що за низьких температур збільшується навантаження на енергосистему.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте.

Ми намагаємося відновити все максимально швидко, перейти на чіткі графіки, щоб не було сюрпризів, і щоби потім перейти на безперебійне постачання електрики. Але маємо бути готові до того, що відключення можуть бути до весни. Це пов’язано також з низькими температурами, у багатьох людей стоять теплонагріваючі прилади — у когось теплі підлоги, у когось УФ. Люди в холодний час завжди споживають більше електроенергії. Тому йде більше навантаження на енергосистему, – зазначив Кличко.

Говорячи про відновлення енергетичної інфраструктури, Кличко розповів, що влада працює над цим.

Це питання більше до фахівців — до компанії ДТЕК. Деяка апаратура замовлена на Заході, її потрібно виготовити, привезти в Україну і встановити. Тобто це певний процес, –додав столичний мер.

Нагадаємо, ми писали раніше про те, що з 26 листопада ДТЕК «Київські електромережі» буде почергово вмикати світло всім мешканцям таким чином, щоб перерва в електропостачанні для кожного клієнта складала не більше 5 годин.

Крім того, розповідали, що міський голова Києва Віталій Кличко відреагував на звинувачення центральної влади щодо поганої роботи пунктів обігріву.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW