Співробітниками СБУ заблоковано діяльність мешканця Кривого Рогу, який підтримував путінський режим і глорифікував дії ворога, - ФОТО



СБУ під час контррозвідувального відпрацювання інформпростору регіону викрила чергових ворожих прихильників на антиукраїнській агітації та підтримці окупації українських територій.

Про це повідомляє пресслужба СБУ в Дніпропетровській області. 

Співробітниками спецслужби заблоковано діяльність мешканця Кривого Рогу, який підтримував путінський режим і глорифікував дії ворога.

Молодий чоловік створив акаунт у забороненій соціальній мережі і розповсюджував пости з вихвалення політики «кривавого диктатора» та підтримки проекту «малоросія». Власні коментарі з повною підтримкою антиукраїнських меседжів доповнювали деструктивний контент.

Також викрито ще одного безробітного криворожаніна, який не зміг повноцінно реалізувати себе в житті і шукав кращого життя за умови приходу «асвабадитєлєй». 

Отримуючи новини з проросійських телеграм каналів та рашиських пабліків, чоловік постив це на власній сторінці «Фейсбуку». Зокрема, він видавав пости з підтримкою окупації ворогом українських міст, а також твердженнями щодо їх «історичної російської належності». До антиукраїнських тезисів він постійно додавав особисті коментарі зі схваленням дій окупаційної влади і підтримки путінського режиму.

Співробітники СБУ припинили ворожу агітацію антиукраїнських пропагандистів.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони, які вони використовували у протиправній діяльності.

Наразі в рамках розпочатих кримінальних проваджень російським прихильникам повідомлено про підозру за колабораційну діяльність за ст. 111-1 Кримінального кодексу України.

Викриття та блокування протиправної діяльності здійснювали співробітники Управління СБУ у Дніпропетровській області за процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW