Десятеро людей загинули, ще 55 отримали поранення: наслідки ракетного терору рф 23 листопада



23 листопада Україна пережила чергову масовану ракетну атаку. Через терор рф знову постраждала енергетична інфраструктура країни, а також будинки мирних українців. В результаті  ракетного терору рф 23 листопада десятеро людей загинули, ще 55 отримали поранення. 

Про це повідомляє редакція з посиланням на пресофіцера ДСНС Олександра Хорунжого. 

Олександр Хорунжий повідомив, що було пошкоджено 36 об’єктів. Серед них – об’єкти енергетики, приватні житлові будинки, багатоквартирні житлові будинки. 

За інформацією ДСНС, найбільша кількість ударів припала на Київ та область.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомляв, що 23 листопада країна-терорист російська федерація завдала масованого ракетного удару по об’єктах критичної інфраструктури нашої держави: "Будучи неспроможним здолати Збройні Сили України, противник веде війну з мирними громадянами, теплоелектростанціями, лікувальними закладами і навіть немовлятами". 

Під час атаки ворог здійснив 67 пусків крилатих ракет повітряного («Х-101/Х-555») і морського базування («Калібр»). Силами і засобами Повітряних Сил Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони знищено 51 крилату ракету, а також 5 дронів-камікадзе типу «Ланцет». 

Тільки по Києву було випущено 30 ракет, 20 знищено.

"Дякую військовослужбовцям, чий професіоналізм рятує життя. Ви є взірцем для всього світу. Те, що ви робите в умовах постійної нестачі озброєння, техніки, боєприпасів, - на межі можливого.

Дякую країнам-партнерам за надані системи ППО та ПРО, що прикривають небо над нами. Мир у Європі напряму залежить від стійкості та захищеності України", - підсумував Валерій Залужний.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW