Піротехніки Буковини повернулися після розміновування Київщини



22 листопада до Чернівців повернулися піротехніки, які їздили розміновувавти Київщину.

22 листопада до Чернівців повернулося відділення групи піротехнічних робіт Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області. Протягом останнього місяця буковинські піротехніки розміновували та очищували від вибухонебезпечних предметів деокуповані населені пункти Київської області.

Начальник Головного управління Сергій Михайлюк відзначив самовідданість та професіоналізм піротехніків, виявлені під час виконання завдань за призначенням на Київщині, та вручив їм подяки.

Нагадаємо, що 14 жовтня до Чернівців з Харківщини повернувся загін Головного управління ДСНС. На деокупованій території особовий склад розбирав пошкоджені елементи дахів та будівельних конструкцій покрівель, виконував відновлювальні роботи в будинках та допомагав місцевому населенню. 

А 14 листопада Чернівціобленерго повідомило, що енергетики Буковини допомагають відновити електроптстачання у звільненій Херсонщині. Вони продовжують відбудову повітряних ліній із заміною траверс, опорних ізоляторів, монтажем проводу, ремонтом відгалуджень до будинків та перезаживленням споживачів у населених пунктах Таврійського краю.

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новини Чернівців)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW