Минула доба у Покровській громаді пройшла відносно спокійно



Минула доба у Покровській громаді пройшла відносно спокійно, фактів щодо руйнувань та постраждалих не надходило.

З ранкового зведення від диспетчера ДСНС отримана така інформація: протягом минулої доби на території Покровської громади надзвичайних подій не трапилось. Без пожеж. Отримано 1 звернення на вилучення ВНП на вул. Михайла Петренка.

Оперативний штаб діє 24/7. Керівництво знаходиться на своїх робочих місцях.

Аварійні ситуації за минулу добу:

Електропостачання:

застосовувався графік стабілізаційних та аварійних відключень в м. Покровську. На ранок залишаються без світла деякі приватні будинки - інформацію передано до ДТЕК, відновлювальні роботи заплановано на поточну добу.

Водопостачання:

станом на 06.00 всі насосні в роботі. До м. Родинське вода подається зі свердловини шахти Краснолиманська.

Газопостачання:

тривають підготовчі роботи для подачі газу до споживачів. За минулу добу підключено у с. Гришине - 65 абонентів приватного сектору та 1 квартира. У м. Родинське - 139 квартир.

Теплопостачання:

протягом доби припинялась подача теплоносія у зв’язку із стабілізаційними відключеннями електропостачання. Станом на 6.00 ранку всі котельні працюють, але не подається теплоносій до деяких будинків на м-ні Шахтарський у зв'язку з поривом труби на теплотрасі, тривають відновлювальні роботи. З 21.11.2022 року не надходить теплоносій до будинків №8, 10, 14 на вул. Шмідта у зв’язку з поривом труби на теплотрасі. За інформацією від диспетчера КП «Покровськтепломережа» для продовження робіт чекають узгодження від служби ДТЕК.

Керівництво громади наголошує на необхідності евакуації. Щодня курсує евакуаційний потяг N 223 «Покровськ - Дніпро - Львів»:- прибуття в Покровськ о 13.00, - відправлення з Покровська о 14.15. Також по парних числах раз на чотири дні потяг слідує до Тернопільської області. Триває запис на 26 листопада. Реєстрація на потяг за телефоном 0-800-300-101.

Здійснюється патрулювання з метою контролю за дотриманням заборони торгівлі алкоголем.

Комендантська година та режим світломаскування діє з 21. 00 до 05. 00.Фактів колабораціонізму не зафіксовано.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW