Маріупольській боксер переміг на турнірі BYB 13



Маріупольській боксер Бовар Гладіатор Ханаков переміг представника США Ісаака Фрімана на турнірі BYB 13 (бої на голих кулаках). 5-раундовий поєдинок у Флориді завершився одноголосним рішенням суддів на користь 28-річного українця. 

Одразу після перемоги маріуполець звернувся до світової спільноти із закликом зупинити війну.

Маріупольській боксер переміг на турнірі BYB 13, фото-1

"Моєю мрією було провести бій у США. Але я розбитий сьогодні, і мені дуже боляче, адже російська федерація вбиває моїх земляків. Будь ласка, якщо ви можете, зупиніть війну. Наш народ ніколи не здасться. Ми боремося за свободу. Я знаю, що США підтримують нашу країну. Дякую вам за це. Допоможіть моїм співвітчизникам вижити", – сказав Ханаков.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ханаков «GLADIATOR» Бовар (@khanakovbovar)

У соціальних мережах згадали, що ще минулого року Бовар виступав в москві, але повномасштабне вторгнення росії зустрів у Маріуполі. Якийсь час жив в окупованому городе, де волонтерів. Після переїзду до США він продовжує збирати кошти для українців, які постраждали від російської агресії. 

Я не заробив багато грошей. Але я представив нашу країну та виграв медаль. Я хочу її продати та віддати гроші на благодійність. Ціна медалі – $300 та автограф. Наступний крок – $100. Це найважчий бій у моїй кар'єрі. Дякую всім за підтримку. слава Україні, - додав Ханаков

Читайте нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

Надсилайте свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

Обговорюйте новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

Дивіться нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW