В Енергодарі окупанти звільнили чергового гауляйтера



Російсько-окупаційні сили звільнили свого ставленика з посади «мера» Енергодара Запорізької області.

Про це пише російський ТАСС із посиланням на окупаційну «адміністрацію» Запорізької області, передає 061

Так званий тимчасовий виконувач обов'язків «губернатора» Запоріжжя видав указ про звільненого поставленого окупантами «мера Енергодара» Олександра Волгу (Молокова).

Сам Волга не підтвердив своє усунення та заявив, що перебуває у відпустці.

«Я у відпустці. Розглядаю пропозицію про вищу посаду. Рішення не ухвалене. Люблю місто та людей Енергодара. Але якщо скажуть, що я потрібен на іншому фронті, то я прийму будь-який наказ вищого керівництва», — заявив він.

Волга став «мером» окупованого Енергодара влітку, змінивши на посаді Андрія Шевчика, який постраждав через замах.

Міський голова Енергодара Дмитро Орлов у відповідь на «звільнення» Волги зазначив, що це просування Збройних сил України та загалом плачевне положення армії рф дається взнаки.

«Який це вже по рахунку "мер" за 8 місяців? Третій чи четвертий? Як відімкнув Шевчик цю скриньку Пандори, так вона і не зачиняється для злодіїв, зрадників, дрібних та великих аферистів на кшталт Молокова», — пише Орлов.

Він заявив, що, за повідомленнями з Енергодара, деякі колаборанти вже покинули місто та виїхали у напрямку Криму. Ще певна кількість людей шукає можливість це зробити, «але так, щоб встигнути тихенько втекти, доки зчуються окупанти».

«Бо ж саме руками колаборантів вони коять частину злочинів у місті, і поки що не готові втрачати ці "руки". А те, що у колаборантів скоро, цілком можливо, полетять якщо не голови, так точно вони сядуть за ґрати, це окупантів не хвилює», — заявив Орлов.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що викрадені мер Дніпрорудного та перший заступник мера Енергодара живі.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW