Відключення світла: в Укренерго попередили про фейковий телеграм-канал



​​Починаючи з 10 листопада після масованих ракетних атак по енергетичній інфраструктурі по всій території України запровадили стабілізаційні відключення світла. Наразі в Укренерго попередили про черговий фейк, передає редакція. 

Низка телеграм-каналів та ботів поширює фейкову інформацію про нібито створений телеграм-канал "Укренерго" для сповіщення про відключення світла. 

"Укренерго" не створювало жодних спеціальних каналів про відключення електроенергії. 

Це чергова брехня. Її мета - збурити людей, втомлених відключеннями електроенергії, які застосовуються як вимушений захід внаслідок пошкодження енергетичної інфраструктури ракетними ударами ворога.

Інформацію про впровадження планових чи аварійний відключень в Україні ми щодня публікуємо на офіційній сторінці "Укренерго" у Facebook https://www.facebook.com/npcukrenergo та на офіційному телеграм каналі https://t.me/Ukrenergo. 

Крім цього, "Укренерго" не володіє інформацією, про відключення саме на вашій вулиці та будинку. Графіки планових відключень складають та застосовують обленерго, перелік яких можна знайти за посиланням https://bit.ly/3EGx3np.

"Укренерго" не відключає конкретні будинки, вулиці чи міста, а надає обленерго лише обсяги (мегавати), на які треба зменшити споживання.

Будьте уважними, користуючись соцмережами! 

Перевіряйте інформацію, звертайтесь до першоджерел, якими у даному випадку є "Укренерго" та оператори систем розподілу (обленерго).



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW