На Звягельщині у ДТП травмувалась жінка і немовля



У неділю під обід на 200 км автошляху Київ-Чоп біля с. Романівка, що у Брониківській громаді Звягельщини, сталася ДТП. Травмувалася молода жінка і 4-місячне немовля. Звягельська поліція з’ясовує обставини ДТП. Про це інформує на своїй фейсбук-сторінці поліція Житомирської області.

Як стало відомо, 20 листопада близько 11:10 37-річний киянин із пасажирами їхав на Hyundai Acent автошляхом Київ-Чоп. І не вибравши безпечної швидкості руху, не зміг впоратись з керуванням, тож на повороті авто злетіло у кювет. Пасажири, а саме 21-річна жінка й 4-місячний хлопчик, з тілесними ушкодженнями були ушпиталені.

Поліція нагадує водіям обережність за кермом, особливо на слизькій дорозі: слід враховувати час доби, а також стан дорожнього покриття й проїзної частини. Не варто забувати про ввімкнення ближнього світла фар чи ходових вогнів. І слід пам’ятати: дозволена швидкість руху в населених пунктах – 50 км/год.

« – Зауважте, що слизька дорога є тим чинником, що збільшує гальмівний шлях транспортного засобу у кілька разів. Тому, якщо виникає необхідність зупинитися, знижуйте швидкість поступово», – йдеться у повідомленні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW