У Покровську триває медогляд вузькими спеціалістами мешканців приєднаних територій



 У рамках програми «Доброзичлива медицина» цього тижня на профогляд до Покровської міської лікарні було організовано виїзд мешканців Новоєлізаветівського, Піщанського, Першотравневого старостинських округів. 

У Покровську триває медогляд вузькими спеціалістами мешканців приєднаних територій   , фото-1

За словами директорки міської лікарні Тетяни Ткаченко, у визначені дня спеціалісти медзакладу до обіду приймають лише мешканців приєднаних територій. Від того, немає черг та скупчення людей біля кабінетів.

У Покровську триває медогляд вузькими спеціалістами мешканців приєднаних територій   , фото-2

 «У профогляді задіяно близько 10 лікарів – це окуліст, отоларинголог, гінеколог, стоматолог, невропатолог, хірург, терапевт. Мають змогу мешканці сіл пройти флюрографію та здати необхідні аналізи. Все організовано, лікарі приймають усіх, хто записався та приїхав до Покровська», - зазначила Тетяна Ткаченко. 

У Покровську триває медогляд вузькими спеціалістами мешканців приєднаних територій   , фото-3

Любов Калюжна вперше за останні роки потрапила до лікаря. Мешкає у Новоєлізаветівці – одному з найвіддаленіших сіл громади. Самотужки дістатись міста складно та й дорого. 

У Покровську триває медогляд вузькими спеціалістами мешканців приєднаних територій   , фото-4

«В нас один раз на тиждень ходить автобус. Це треба наймати машину, платити гроші. Крім того, витратити цілий день, щоб висідити черги та потрапити до вузьких спеціалістів. А тут все безкоштовно та дуже зручно – автобус забрав нас з села і прямим рейсом доставив до лікарні. Вже пройшла більшість спеціалістів, знаю свої діагнози та методи лікування», - розповіла Любов Калюжна. 

Цього разу лікарів відвідали 24 мешканців громади. Переважно, це люди похилого віку, тож супроводжувала їх начальник Управління  Новоєлізаветівським старостинським округом Управління по роботі з територіями Покровської МВА Наталія Павленко. 

У Покровську триває медогляд вузькими спеціалістами мешканців приєднаних територій   , фото-5

«Раніше люди звертались, але неорганізовано. Кожен їхав до міста сам зі своєю проблемою. В нашому старостинському окрузі немає сімейного лікаря, який би приймав кожен день. З таким питанням ми звернулись до очільника Покровської МВА Сергія Добряка і от вже друга поїздка організована. Водій дуже привітний, об`їздив всі села, забрав людей. Ми дуже вдячні за програму «Доброзичлива медицина», яка дійсно працює та організацію самого медогляду для людей приєднаних територій», - зауважила Наталія Павленко.

У Покровську триває медогляд вузькими спеціалістами мешканців приєднаних територій   , фото-6

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW