«Зниклу» дружину «народного губернатора» Губарєва затримали за «привласнення 60 млн бюджетних коштів»



Колаборантку та фейкову «віцегубернаторку Херсонської області» Катерину Губарєву затримали «у справі про економічні злочини». Про це повідомили російські пропагандистські ЗМІ з посиланням на джерела в середу, 16 листопада.

Кремлівська агенція ТАСС написала, що Губарєву затримали«співробітники МВС».

Джерело Telegram-каналу Осторожно, новости заявило, що може йтися про привласнення "щонайменше 60 млн бюджетних коштів". За його словами, колаборантку усунули від «посади», потім вона поїхала в Москву і хотіла змінити роботу, але була затримана.

РИА Новости з посиланням на фейковий окупаційний орган«МВС у Херсонській області» повідомило, що там"не підтверджують і не спростовують затримання Губарєвої".

Раніше поплічник російських окупантів Павло Губарєв, який у 2014 році називав себе«народним губернатором» Донецької області, заявив про зникнення дружини.

За даними СБУ, уродженка Каховки Губарєва в червні 2022 року переїхала на захоплену територію в Херсонській області та добровільно обійняла "посаду" заступниці колаборанта Володимира Сальдо «у сфері цифровізації та соціальної політики». Відповідно до ч. 5 ст. 111-1 Кримінального кодексу України, їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW