Вибухи по всій території України: застосовуються екстрені відключення електрики



В Україні сьогодні, 15 листопада відбувається масована ракетна атака і вже четверту годину триває повітряна тривога. Триває третя хвиля запусків ракет. Внаслідок атак по критичній інфраструктурі, у низці регіонів пропадає електроенергія. За розпорядженням НЕК Укренерго, енергетики розпочали екстрені відключення світла по всій Україні. Проте графіки стабілізаційних відключень наразі не діють.

Про це повідомляє редакція. 

Зокрема в Укренерго ​​повідомили, що рашисти знову намагаються вимкнути світло в країні. Під час нової масштабної ракетної атаки пошкоджені об’єкти енергетичної інфраструктури. Атака ще триває і наразі неможливл поки що назвати повні масштаби пошкоджень, є «прильоти» в нашу інфраструктуру в усіх регіонах країни, але найбільш складна ситуація в північних і центральних областях. В зв’язку з цим там вводяться в повному обсязі аварійні відключення всіх категорій споживачів. В місті Київ запроваджено спеціальні графіки аварійних відключень. 

В компанії просять залишатися в укриттях та дякують за розуміння. Будь ласка, поділіться цією інформацією з тими, хто не користується соцмережами. 

Ситуація по пістам України наступна:

Близько 16:00 мер міста Ігор Терехов повідомив про удари по критичній інфраструктурі Харкова, частина міста без світла. Енергетики та комунальники працюють на місцях.

"Прильоти об'єкту критичної інфраструктури. Про постраждалих наразі інформації немає. Через пошкодження об'єкта є проблеми з енергопостачанням. Зупинено наземний електротранспорт, метро", - пише мер Харкова Ігор Терехов.

Через кілька хвилин мер Львова Андрій Садовий повідомив про знеструмлення частини міста.

В цей час в ДТЕК Київські електромережі повідомили, що через масовані удари Київ переходить на аварійні відключення світла.

Мер Рівного Олександр Третяк повідомив про удар по об'єкту критичної інфраструктури, деякі частини міста без електроенергії.

Про ворожий обстріл Кіровоградської області сповістив голова ОВА Андрій Райкович.

"Ворожі ракетні удари не минули і нас. Два прильоти. Вражені об‘єкти енергетичної інфраструктури в Кропивницькому районі. Жертв немає", - написав він.

Через атаки повідомляється про часткову відсутність електроенергії також в Луцьку, Чернівцях, Миколаєву, Запоріжжі, Вінничині, Дніпропетровщині, Одещині, Львівщині, Тернопільщині.

"Найбільше влучань зафіксовано в центрі та на півночі країни. Ситуація критична. 

Споживайте електроенергію помірно і тримаймося! Терористи все одно будуть переможені", - написав Кирило Тимошенко.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW