На Хмельниччині в ДТП тяжко травмувався 31-річний пасажир мотоциклу



Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 9 вересня на сільській дорозі Губча — Партинці Старокостянтинівської територіальної громади.

Близько 00:30 години 44-річний водій мотоциклу «Мустанг», рухаючись по сільській дорозі, допустив з’їзд у кювет із подальшим перекиданням транспортного засобу. Внаслідок ДТП 31-річний пасажир мотоциклу отримав тяжкі тілесні ушкодження і був госпіталізований до травматологічного відділення Старокостянтинівської багатопрофільної лікарні.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. Під час досудового розслідування за допомогою ряду експертиз було встановлено, що водій порушив правила дорожнього руху.

За процесуального керівництва прокуратури 44-річному чоловіку повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що заподіяло тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW