Ворог завдав терористичного удару по Миколаєву у відповідь на успіхи ЗСУ на півдні. Хроніка великої війни: 11 листопада



Розпочалася двісті шістдесят перша доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню.

За минулу добу окупанти обстріляли 10 населених пунктів на Донеччині На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін. Триває формування російсько-білоруського угруповання військ на території республіки білорусь. Зберігається загроза завдання противником ракетних та авіаційних ударів, в тому числі із застосуванням ударних БпЛА з території та повітряного простору республіки білорусь.На інших напрямках ворог здійснював обстріли:на Сіверському напрямку – з мінометів, в районах населених пунктів Грем’яч Чернігівської області та Кіндратівка на Сумщині;на Слобожанському напрямку – з мінометів, реактивної та ствольної артилерії, в районах населених пунктів Стрілеча, Стариця, Огірцеве, Анискине, Вільхуватка;на Куп’янському та Лиманському напрямках – з танків та різнокаліберної артилерії, в районах населених пунктів Іванівка, Кислівка, Табаївка, Берестове, Стельмахівка, М’ясожарівка, Новоселівське, Макіївка та Невське;на Бахмутському напрямку – з танків та усього спектру артилерії, в районах населених пунктів Білогорівка, Роздолівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Андріївка, Курдюмівка, Торецьк, Нью-Йорк та Майорськ;на Авдіївському напрямку – з танків та артилерії різних типів, у районах населених пунктів Веселе, Авдіївка, Водяне, Первомайське, Невельське, Красногорівка, Мар’їнка, Парасковіївка та Новомихайлівка;на Новопавлівському та Запорізькому напрямках – з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Вугледар, Богоявленка, Павлівка, Пречистівка, Велика Новосілка, Нескучне, Білогір’я, Степове та Шевченко. На Південнобузькому напрямку артилерійських обстрілів зазнали Новокиївка, Добра Надія, Іллінка, Марганець, Нікополь та Мусіївка Дніпропетровської області.Дві людини загинуло, ще п'ятеро поранені - такі наслідки обстрілу росіян на Донеччині 10 листопада

Про це начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Телеграмі.

"За 10 листопада стало відомо про 2 цивільних, убитих росіянами на Донеччині: у Бахмуті та Авдіївці. Крім того, правоохоронці виявили тіла 6 убитих росіянами під час окупації: 4 у Дробишевому та 2 у Яровій. Ще 5 людей в області отримали поранення", - зазначив він.

окупанти продовжують нищити цивільну інфраструктуру Донеччини та вбивати мирних мешканців області

На Донецькому напрямку без жертв, але є руйнування. Вночі росіяни обстріляли Курахове – пошкодили високовольтну мережу. Також уночі були поодинокі прильоти по Авдіївці, а на ранок місто зазнало масованого артобстрілу – наслідки встановлюємо.На Горлівському напрямку найбільше постраждав Бахмут: 1 людина загинула, 2 поранені, пошкоджено 3 приватні будинки. Впродовж ночі були інтенсивні обстріли околиць Торецької та Світлодарської громад, поодинокі обстріли у Соледарській громаді – без жертв.На Лисичанському напрямку не припиняється вогонь по Торському і Зарічному у Лиманській громаді – за попередню добу було понад 50 прильотів. За попередньою інформацією, без постраждалих, обсяги руйнувань встановлюємо.Росіяни не здатні на рівних воювати зі Збройними силами України, тому обирають воювати проти цивільних. Кожен, хто досі залишається в області, перетворює себе на потенційну мішень для російських воєнних злочинців.

Отримуйте добірку найважливіших новин за день у нашій Viber спільноті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW