У Полтаві проведуть яскравий захід «Вечорниці на Івановій горі» із театральною виставою, благодійним аукціоном та виступами полтавських вокалістів, щоб зібрати кошти на термобілизну для бійців ЗСУ



Благодійний мистецький захід «Вечорниці на Івановій горі» відбудеться 19-го листопада о 17:00 у ресторані «Лілея». Організатори заходу переконані, що мистецтво не може бути поза війною, а має робити свій внесок у наближення української перемоги.

-Мистецтво не може бути поза війною! Мистецтво, як і кожен із нас, повинно прискорювати довгоочікувану перемогу. Саме тому ми організовуємо благодійний захід, який поєднає різні види мистецтва та об’єднає людей, які підтримують українську армію у боротьбі із російськими окупантами, - говорить Юрій Бойко, один із організаторів заходу.

Юрій Бойко

Під час заходу глядачі зможуть побачити "Театралізовані вечорниці на Івановій горі" зі сценами із творів Івана Котляревського (за участі акторів театру імені М.В.Гоголя).

Також гості заходу зможуть взяти участь у благодійному аукціоні, під час якого можна буде придбати картини відомих полтавських художників та інші цікаві лоти.

Музичну частину вечірки складуть виступи Антона Бакуновича, Олега Писаренка, Жанни Лтавської та шоу-балету «Флеш».

Антон Бакунович

Олег Писаренко

Жанна Лтавська

Окрім цього, глядачі зможуть побувати на інтерактиві художника Ярослава Терновського.

Ярослав Терновський.

А ще можна буде скуштувати різноманітні страви та смаколики від місцевих виробників і просто поспілкуватися з друзями. Пригощатимуть гостей заходу «Вина світу».

Ведучий заходу - Андрій Кадук.

Під час заходу працюватиме фотограф Денис Каблашов.

Квиток на захід коштує 1000 гривень (ця сума, одночасно, є донатом на благодійні потреби ЗСУ).

Щоб замовити квитки та забронювати столик,  телефонуйте за номером (050)275-95-60.

Усі зібрані під час заходу кошти будуть використані для придбання термобілизни для хлопців та дівчат із 30 ОМБР імені князя Константина Острозького.

Організатори заходу - "Мистецький штаб", рекламна агенція "Бойко", сайт 0532.ua.

Нагадаємо, раніше під час організованого ними аукціону зібрали понад 100 тисяч гривень для ЗСУ. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW