Ужгород підняв ціну на розміщення білбордів в 4 рази – Віталій Глагола



Востаннє плату за розміщення рекламоносіїв Ужгород підіймав ще у 2013 році. На сьогодні у місті 114 сітілайтів та 338 бордів.

Про це повідомив депутат Ужгородської міської ради від фракції "Рідне Закарпаття" Віталій Глагола.

За словами міського обранця, з того ж 2013-го у місті кілька разів росли ціни на квиток в автобусі, ціни на воду та інше, але для рекламників усе стабільно. Подібний стан речей призвів до ситуації, коли місто стало перенасиченим рекламою. На думку депутата, це негативно впливає на загальне сприйняття міського середовища та порушує зону комфорту мешканців. 

- "Скільки платили досі? Рекламники сплачували 403 гривні за двосторонній борд у центральній зоні. Зараз платитимуть 1688 гривні! За двосторонній сітілайт в центральній зоні від сьогодні платитимуть у 2 рази більше. Це дозволить скоротити кількість рекламоносіїв коли власники відмовляться від нерентабельних площин.", - йдеться у повідомленні

Депутат наголошує, що усі самовільні білборди й сітілайти у місті, повинні бути демонтовані у примусовому порядку. І робота в цьому напрямку здійснюється разом із рекламниками та Департаментом міської інфраструктури. 

- "Я радий, що мою ініціативу щодо підняття ціни, яку я почав ще до війни у січні таки підтримали колеги-депутати в залі. Усім щира дяка! Окрема подяка колегам із фракції Рідне Закарпаття, які із самого початку були двома руками за і доклались до рішення." - пише Віталій Глагола.

Також повідомляється, що наразі вартість розміщення реклами на одній стороні щитової конструкції типу «білборд» розміром 3м*6м в Ужгороді становить у середньому від 3,3 до 6,5 тис. грн та на сітілайтах — від 1,5 до 2,5 тис. грн.  у залежності від зони та сторонності розміщення.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW