Стало відомо, чому минулої доби на Львівщині понад годину лунала повітряна тривога



Максим Козицький повідомив про ситуацію у Львові та області. 

Станом на ранок 10 листопада вранці голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив про ситуацію у Львові та області. Зокрема, за цей період один раз оголошували повітряну тривогу, яка тривала понад годину. 

"Один раз сирена сповіщала про повітряну тривогу в області – 9 листопада о 13:02. Була загроза удару крилатими ракетами з території білорусі. Небезпека не справдилася", - зазначив очільник області. 

Сьогодні на території Львівської області також планово відключатимуть електроенергію – з 09:00 до 12:00 та з 16:00 до 21:00.

"Планові відключення застосовують у всіх областях України. Необхідно допомогти енергетикам тримати баланс в енергосистемі, пошкодженій через удари ворога", - додав Максим Козицький. 

Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 92 людини. До Перемишля зі Львівщини потягами вирушили 535 осіб.

Через пункти пропуску у Львівській області з України виїхали 17 тисяч 825 людей. На в'їзд оформили 16 тисяч 41 українця. 

Поліція області опрацювала 1322 звернення щодо підозрілих осіб та об'єктів

Крім того, у Львівській обласній клінічній лікарні після ремонту відкрили один з реанімаційних залів відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Також відділення обладнали сучасною апаратурою, зокрема - апаратами штучної вентиляції легень і моніторами пацієнта, рентгенапаратом. Вартість ремонту становить близько 300 тис грн. 

Читайте також: 10 листопада у Львові прощатимуться з двома Героями Олегом Богушем та Андрієм Вітюком

Фото на головній: 032.ua



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW