На Ужгородщині викрадену батьком-іноземцем дитину повернули матері



У суботу, 5 листопада, працівниками служби у справах дітей Оноківської сільської ради Ужгородського району спільно із працівниками відділу поліції № 1 Ужгородського РУП ГУНП в Закарпатській області та працівниками Богодухівського районного відділу поліції ГУНП в Харківської області, було повернуто дворічну дитину матері, від якої було викрадено доньку.

3 листопада 2022 року громадянка звернулася до Богодухівського районного відділу поліції Харківської області, з приводу викрадення її малолітньої доньки.

Малолітню дитину викрав біологічний батько, який є громадянином Іраку. Чоловік мав намір перетнути кордон України разом з донькою без відповідних документів з метою вивезення малолітньої дитини від матері.

Згодом чоловіка з малолітньою дитиною було затримано на залізничному пункті пропуску «Чоп (Дружба) » та доставлено в Ужгородський районний відділ поліції.

У результаті дій службою у справах дітей Оноківської сільської ради дворічну дівчинку було відібрано від батька та тимчасово влаштовано благодійний фонд.

Вже наступного дня мати в супроводі працівників Богодухівського районного відділу поліції в Харківській області прибула на територію Оноківської сільської ради Ужгородського району за своєю маленькою донечкою.

Про це інформує Оноківська об’єднана територіальна громада

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW