Ліжка для війська: долучайтесь до благодійної ініціативи та підтримуйте ЗСУ



Відпочинок захисників і захисниць України вкрай важливий для підтримання бойового духу та фізичного тонусу під час важких випробувань. “Ліжка для війська” – благодійна ініціатива фонду BRAVE U Fund.

Мета – зібрати кошти на придбання 10 000 комплектів зручних, мобільних ліжок-трансформерів для українських воїнів. Кожен з комплектів складається з двох ліжок, тож 20 000 українок та українців, які боронять нашу землю від російських загарбників, матимуть можливість відпочити і відновити сили. Українським бійцям доводиться відпочивають на підлозі у приміщеннях, де організоване місце їх тимчасової дислокації або на землі у бліндажах. Тоді як сучасні армії світу мають розкладні ліжка і це є стандартом солдатського побуту.

До ініціативи приєдналися українські зірки. Кожний, хто зробить свій благодійний внесок, матиме шанс виграти один з 5 унікальних принтів, підписаних учасниками гурту KALUSH ORCHESTRA. “Ліжка для війська” також підтримали відомий український футболіст Владислав Ващук та наша баскетбольна легенда, дворазовий чемпіон NBA Слава Медведенко. Команда BRAVE U Fund відкрита для всіх, хто бажає долучитися до ініціативи.

Підтримайте ініціативу “Ліжка для війська”!

Деталі за посиланням: https://www.braveu.fund/raffle

Швидкий донат на МОНОБАНКУ: https://send.monobank.ua/jar/2uZYkREkkr

Сторінки благодійного фонду BRAVE U Fund у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/BraveUFund

Instagram: https://www.instagram.com/braveufund/

Twitter: https://twitter.com/BraveUFund

Telegram: https://t.me/braveufund

Сайт благодійного фонду BRAVE U Fund: https://www.braveu.fund

Звертаємося з проханням: розмістити новину про благодійну ініціативу “Ліжка для війська” на сторінках Ваших видань та/або у facebook, зробивши репост інформації про старт збору коштів:

https://www.facebook.com/watch/?v=687070106181361&ref=sharing

Кожен внесок, кожен репост цієї інформації наближає спільну мету – збереження здоров'я українських захисників. Донатьте та беріть участь у благодійному розіграші.

Допоможемо Україні разом!

За додатковою інформацією звертайтеся до координатора проєкту:

Руслан Коломєйцев 095 131 56 31, [email protected]



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW