Дівчата злітали увись, їх ловили над сценою: показали виступ тернополянки, яка підкорила суддів шоу «Австралія має талант»



Тернополянка Марія Борисяк разом із подругою Владою на шоу «Австралія має таланти» разом  іншими танцівницями пробилася у півфінал конкурсу.

Елізабета Момот, яка співала під час виконання номеру, поділилася емоціями після рішення суддів.

"Я була неймовірно щаслива можливості приєднатися до участь у пів фіналі Australia got talent до моїх неймовірнимо талановитих дівчат Vladyslava Makushina та Maria Borysiak , ви такі неймовірні, так пишаюся вами і так сильно люблю кожну з вас! Щаслива, що мала можливість на великій сцені Австралії говорити про свою рідну Україну і співати найпрекраснішою рідною мовою! Обожнюю цю пісню. Хочу сказати величезне дякую нашій дивовижній австралійській родині Lee Academy за те що завжди поруч, підтримуєте, надихаєте і є в нашому житті, нам так пощастило одного дня з усіма вами познайомитись! Це був неймовірний досвід і хочу розділити його тут, за всіма хто за мною слідкує, гортайте допис та дивіться шматочок виступу!", – напсиала співачка у Фейсбуці.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото та відео!  https://t.me/ternopil0352



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW