У Львові родини захисників Маріуполя вимагали повернення додому всіх без виключення полонених, - ФОТО



У Львові родини захисників Маріуполя пройшли ходою центром міста, щоб нагадати усім, що понад дві тисячі воїнів  досі залишаються в катівні ворога.

Акція відбулась 5 листопада. Як повідомляє  Lb.ua, рідні воїнів Маріупольського гарнізону зібралися біля Оперного театру, колона вирушила ходою до пам’ятника Тарасу Шевченку. Потім мітингувальники пройшли Площею Ринок повз міську адміністрацію Львова.

Фото - Івана Станіславського

У Львові родини захисників Маріуполя вимагали повернення додому  всіх без виключення полонених, - ФОТО, фото-1

“Ми вийшли, щоб вкотре нагадати про наших рідних. Ми хочемо нагадати усім, що наші рідні є в полоні й потребують якнайшвидшого звільнення. Сьогодні минає 170 днів як воїнів було виведено в полон ворога. Їм обіцяли якнайшвидше звільнення та збереження життя. Захисники “Азовсталі” виходили виконуючи наказ та під певні гарантії. Ми сподівалися швидко побачити їх вдома. Але вже майже пів року понад дві тисячі захисників Маріуполя залишаються в катівні ворога. Ми вкотре виходимо, щоб закликати владу та міжнародні організації разом докладати максимум зусиль до звільнення захисників Маріуполя. Ми будемо виходити доти, доки останній захисник Маріуполя не повернеться додому”, – наголосила організаторка акції Ірина.

У Львові родини захисників Маріуполя вимагали повернення додому  всіх без виключення полонених, - ФОТО, фото-2У Львові родини захисників Маріуполя вимагали повернення додому  всіх без виключення полонених, - ФОТО, фото-3У Львові родини захисників Маріуполя вимагали повернення додому  всіх без виключення полонених, - ФОТО, фото-4

“Зараз в полоні перебуває моя тітка, їй 70 років. Вона найстарша з жінок, можете уявити як їй важко. Весь цей час про тітку невідомо нічого. Вона жодного разу не виходила на зв’язок. Єдина інформація, яку ми маємо, надходить від тих, хто звільняється. Вони передають, що вона тримається, що вона боєць, що вона дуже сильна і знаходить сили підтримувати інших. Ми всі дуже чекаємо її вдома”, – каже учасниця акції Вікторія.

У Львові родини захисників Маріуполя вимагали повернення додому  всіх без виключення полонених, - ФОТО, фото-5

Учасники акції тримали плакати з написами “Поверніть Героїв додому”, “Азов – це вся Україна”, “Поверніть всіх захисників Маріуполя”. 

У Львові родини захисників Маріуполя вимагали повернення додому  всіх без виключення полонених, - ФОТО, фото-6

Завершилась хода біля пам'ятника Королю Данилу Галицькому спільним виконанням державного Гімну України.

У Львові родини захисників Маріуполя вимагали повернення додому  всіх без виключення полонених, - ФОТО, фото-7

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW