росія продовжить атаки на критичну інфраструктуру, - Командування Повітряних сил



росія в осінньо-зимовий період продовжить завдавати ударів по критичній інфраструктурі, енергетичних об’єктах та гідротехнічних спорудах України.

Про це під час брифінгу сказав речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, повідмляє Укрінформ.

«Їм потрібно досягнути мети, яку вони поставили. Це удари по всій критичній інфраструктурі. Це не лише йдеться про енергетику, бо ворог вже завдавав ударів по гідротехнічніх спорудах України», — сказав Ігнат.

Він зауважив, що на фронті ворог не має успіху, натомість має проблеми з технікою та людським ресурсом. "Вони хочуть в осінньо-зимовий період все ж таки бити по об'єктах енергетики у першу чергу, бо від них залежить дуже багато факторів життєдіяльності людей. І цей повітряний тероризм усіма доступними засобами буде продовжуватися. Зрозуміло, що ті ракети, які буде отримувати росія від Ірану, якщо це буде зроблено, теж застосують саме по об'єктах енергетичної інфраструктури і будуть подовжувати завдати ударів також крилатими ракетами", — додав речник командування Повітряних сил ЗСУ.

Він підкреслив те, що росія використовує для своїх цілей увесь спектр озброєння, який їм доступний. "З’явилися безпілотники, окрім "Шахедів", які є ударними, це "Ланцети" російського виробництва з імпортними запчастинами", — нагадав він.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW