Діти з Чернівецької області зібрали гроші на автомобіль для ЗСУ



Діти зібрали кошти, на які придбали автомобіль для Збройних сил України. 

Гроші збирали у Ванчиковецькій громаді. До акції долучились учні Тарасівецького, Ванчиковецького, Костичанівського та Черленівського ліцеїв, ЗДО «Стелуца», Фороснянської і Щербинецької гімназій, а також працівники закладів культури та Костичанівської музичної школи.

Повідомляє Чернівецька обласна рада у Фейсбук.

Як повідомили у громаді, "цей автомобіль - це вдячність захисникам за мужність, силу витривалість, патріотизм. Діти добре усвідомлюють, що воїни ціною свого здоров’я та життя боронять Україну, твердо тримають позиції та відбивають напади ворогів. Завдяки їм ми можемо жити у затишних оселях, навчатися та працювати".

З початку повномасштабного вторгнення місцеві мешканці активно підтримують ЗСУ і часто перевозять вантажі на передову. 

Під час останньої поїздки до захисників доправили автівки, їжу, ліки, засоби гігієни та пічки, які спеціально для воїнів виготовляють місцеві майстри Юрій Мілімук та Євген Костін. Крім того, волонтери громади потішили бійців рибними консервами власного виробництва та передали захисникам інші потрібні речі. 

Читайте також: 

7 листопада Буковина прощається з Героями Відважні воїни Буковини отримали нагородиВ росії немає чим платити мобілізованим, з-поміж них назрівають бунти — Інститут вивчення війни

Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber (новини Чернівців)




AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW