256 день війни в Україні



256 день війни в Україні, фото-1

Українські захисники ліквідували вже 75 930 окупантів. За минулу добу знищено 490 ворогів.

Адміністрація президента США Джо Байдена просить українське керівництво показати відкритість до переговорів з Росією. Ці заклики лунають у приватному форматі.

У США попередили, що Китай розробляє ядерну зброю набагато швидше, ніж прогнозувалось. Це може стати "проблемою найближчого майбутнього".

ЗСУ отримали чергову партію озброєння від Італії: важку далекобійну артилерію; САУ; гусеничні машини M113; ракетні комплекси; снаряди різного калібру.

Іран почав використовувати залежність кремлівського режиму у дронах-камікадзе, щоб домогтися сприяння в реалізації своєї ядерної програми, яку блокують США та їх союзники.

Російські пропагандисти вкотре намагаються дискредитувати діяльність ЗСУ. Цього разу вони заявили, що ЗСУ буцімто обстріляли Каховську ГЕС

Україна передала болгарському Міністерству оборони список необхідного озброєння. Про це повідомив посол України в Болгарії Віталій Москаленко. За його словами, Болгарія має в наявності всі 30 позицій, які були у списку.

В Ок "Південь" повідомили, що ЗСУ знищили склад з боєприпасами росіян на Херсонщині.

Президент України Володимир Зеленський розповів про дипломатичний візит першої леді та представників українського уряду в Португалію. Олена Зеленська зустрілася з президентом і прем'єр-міністром країни. Крім того, вона відкрила Web Summit, де закликала ІТ-спільноту допомагати у захисті України.У всіх районах Херсона зникло світло. Заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський заявив, що 10 населених пунктів області залишилися без електроенергії та води. За його словами, окупанти пошкодили високовольтну ЛЕП.

Підписуйтесь на нас у Facebook, на наш Telegram-канал та слідкуйте за новинами Білої Церкви на сайті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW