Перший млинець: БК «Чернігів» зазнав поразки у Вищій лізі



БК "Чернігів" у сезоні 2019/20

Баскетбольний клуб «Чернігів-ШВСМ» стартував у Вищій лізі чоловічої першості України (другий, за силою, баскетбольний дивізіон України, - прим.)

Для чернігівців ці матчі сталі дебютними на новому рівні – до того команда виступалау турнірі рангом нижче – Першій лізі.

Стартові поєдинки, які пройшли на базі «Сокіл» у Пущі-Водиці, команда Олександра Хоменка не зможе занести собі в актив:

У першому матчі БК «Чернігів» поступився миколаївському клубу «НІКО-баскет»: 56-87 (найбільш результативним гравцем представників Чернігова став 23-річний захисник Максим Сомик, на рахунку якого 14 набраних балів).

У другому поєдинку, вигравши першу чверть з рахунком 15-10, сіверяни все ж зазнали розгромною поразки від «Полтави»: 37-66 за підсумками матчу.

-Рівень турніру трохи сильніший, проте можна боротися з усіма суперниками, можна перемагати. Але, на жаль, ані морально, ані фізично не були готові на ці дві гри. Одна з проблем: це те, що тренування в нас відбуваються не завжди повноцінним складом. Деякі наші ветерани не можуть постійно тренуватися через основну роботу. До того ж на кожному з цих матчів не було двох важливих гравців – сьогодні Артура Квача, а до цього – Олексія Рушакова (Олексій не приймав участь в обох іграх, - прим.). Тож перемагати можна, однак, на жаль, ми поки що не знайшли свою гру, - розповів у коментарі нашому виданню головний тренер БК «Чернігів» Олександр Хоменко. – З нами на ці матчі їздили два юні хлопці 2006 року народження: Олексій Фотієв та Михайло Комок. Для них це перший досвід на подібному рівні. Тож в останніх чвертях, коли в нас був не дуже комфортний відрізок,я давав їм можливість проявити себе: для першого разу хлопці дуже непогано увійшли у гру

Також 34-річний наставник, який до цього був граючим головним тренером БК «Чернігів-ШВСМ», розповів, чому він не потрапив у заявку власної команди на цей сезон та чи побачать його вболівальники на ігровому майданчику:

-Залюбки б зіграв сам та повів команду за собою, але, на жаль, не вийшло залікувати старі травми. Тому,  поки що,можу грати лише на рівні чемпіонату області, - сказав Олександр Хоменко.

У наступній грі, 19 листопада, чернігівці знову зустрінуться з «Полтавою».

Нагадаємо, цього року представники Чернігівщини не зможуть проводити домашні матчі у нашому регіоні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW