Захищаючи Україну, героїчно загинув випускник тернопільського вишу



Захищаючи Україну героїчно загинув випускник Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського. З початку повномасштабного вторгнення Олександр Шабанов став на захист Батьківщини. Сумну звістку повідомили на Фейсбук - сторінці навчального закладу.

Олександр Шабанов (02.03.1964-29.09.2022) закінчив з відзнакою Тернопільський національний медичний університет імені І.Горбачевського за спеціальністю "лікувальна справа" у 1988 році. Упродовж 1981-1985 року проходив військову службу на посадах рядового і сержантського складу.

Після завершення навчання працював у Комунальному некомерційному підприємстві "Центральна міська клінічна лікарня" Сумської міської ради. До 2015 року обіймав посади у КНП ЛОР "Львівська обласна клінічна лікарня". Згодом був переведений до департаменту охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради, працював головним спеціалістом відділу контролю якості медичної допомоги управління внутрішнього фінансового аудиту та контролю якості медичної допомоги. Учасник Революції Гідності. У 2017 році Указом Президента України був нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

"Колектив ТНМУ сумує і висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу загибелі Героя – Олександра Шабанова. Схиляємо голови у пошані до виконаного обов’язку і бережемо в серцях світлу пам'ять про нашого випускника. Вічна пам’ять!",- йдеться в повідомленні ТНМУ.

Захищаючи Україну, героїчно загинув випускник тернопільського вишу, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW