Понад 140 іноземців з 14 країн цьогоріч офіційно працювали на Житомирщині



Цьогоріч на Житомирщині 117 роботодавців на підставі 187 дозволів, отриманих в державній службі зайнятості, використовували працю 143 іноземців з 14 країн.

Читайте також: На Житомирщині майстер створює із скляних відходів вітражі, — ФОТО

З початку 2022 року Житомирський обласний центр зайнятості видав, продовжив дію чи вніс зміни до 46 дозволів на застосування праці іноземних громадян, а дію 29 раніше виданих дозволів скасував. Серед працівників-іноземців найбільше громадян Польщі, Італії, Туреччини, Греції, Франції та Індії.

Громадяни інших країн задіяні в нашій області в основному на підприємствах переробної промисловості (31%), торгівлі (25%), сільському господарстві (8%) та сфері обслуговування (7%). Більшість з них обіймають керівні посади та належать до категорії «засновники та/або учасники, а також бенефіціари (контролери) юридичної особи, створеної в Україні».

Більш детальна інформація щодо працевлаштування іноземців – у секторі з питань застосування праці іноземців та осіб без громадянства Житомирського обласного центру зайнятості (м.Житомир, вул. Київська, 83, каб. 106).

Маєте запитання щодо отримання послуг служби зайнятості на Житомирщині – телефонуйте на «гарячі» лінії 063-214-41-75 і 097-417-84-96, або пишіть на телеграм-канал https://t.me/DCZ_Zhytomyr.

Джерело: Житомирська обласна служба зайнятості

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:

  • Telegram
  • Instagram
  • Facebook

Читайте: також У родини вісім дітей! Мати-героїня з Житомирщини: Нічого б не вийшло без допомоги мого чоловіка

Понад 140 іноземців з 14 країн цьогоріч офіційно працювали на Житомирщині, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW