Ворог автобусами депортує людей з Херсонщини та розгорнув додатковий шпиталь на Донеччині: головне зі зведення Генштабу



Розпочалася двісті п’ятдесят друга доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Редакція розкаже головне із зведення Генштабу ЗСУ.

Про це повідомляє редакція 056. 

Ворог автобусами депортує людей з Херсонщини та розгорнув додатковий шпиталь на Донеччині. Головне зі зведення Генштабу

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Макіївка, Невське і Білогорівка (Луганщина) та Верхньокамʼянське, Спірне, Бахмут, Майорськ, Первомайське, Новомихайлівка, Водяне, Павлівка і Пречистівка (Донеччина).

З населеного пункту Велика Лепетиха, що в тимчасово окупованій Херсонщині, окупанти вивозять людей автобусами. Виїзд приватним транспортом заборонений. 

Відзначено переміщення російськими окупантами архівних документів із адміністративних будівель Херсону.

Підтверджено втрати противника в районі населеного пункту Музиківка Херсонської області 29 жовтня. Знищено зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцир-С1», а до десяти одиниць іншої військової техніки ворога зазнали пошкоджень. В районі населеного пункту Снігурівка Миколаївської області, 30 жовтня, було знищено 12 загарбників.

Противник розгорнув додатковий шпиталь в районі населеного пункту Завітне Бажання Донецької області, який на цей час переповнений пораненими окупантами. 

Попри офіційне завершення мобілізації на території рф, повістки продовжують надходити чоловікам призовного віку. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW