В одеському порту у мішках із шлаком знайшли кокаїн на 15 мільйонів гривень, - ФОТО, ВІДЕО



На Одещині в контейнерах зі шлаком виявили чотири кілограми кокаїну. Ціна мішків з наркотиком приблизно 15 мільйонів гривень.

Про це повідомили у пресслужбі Одеського прикордонного загону.

Повідомляється, що так званий "чорний" кокаїн до порту Одеси доставили у двох контейнерах, які прибули з Латинської Америки ще до початку повномасштабного вторгнення. Щоб приховано перевезти наркотик через кордон, його замаскували під промисловий шлак.

Після доставки кокаїн мали намір переробити та виділити хімічно. Зазначається, що така схема в Україні була використана вперше. За результатами експертизи виявили майже чотири кілограми чистого кокаїну більш як на 15 мільйонів гривень.

За даними правоохоронців, частину наркотиків мали продати в Україні, а іншу перевезти невеликими партіями в країни Євросоюзу. Наразі тривають слідчі дії.

 Черный кокаин представляет собой смесь обычного кокаина с различными другими веществами. Эти другие вещества добавляются для маскировки типичного внешнего вида (пигменты и красители, например древесный уголь), чтобы собакам труднее было обнаружить смесь (активированный уголь может поглощать запах).



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW