У Молдові впала російська ракета: подробиці, - ФОТО



Триває двісті п’ятдесята доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Війська рф продовжують тероризувати мирне населення України. Від самого ранку вони здійснили масовану атаку по регіонах країни. Постраждало вісім областей, а також місто сусідньої країни. 

Про це повідомляє редакція. 

Стало відомо, що в одне із прикордоних з Україною міст  Молдови впала російська ракета. Вона була збита українськими силами ППО та впала на північному краю населеного пункту Наславча, що розташований на кордоні з Україною. Про це повідомили у МВС Молдови.

В результаті збиття ракети ніхто не постраждав, але у кількох будинках вибило вікна.

Нагадаємо, що ворожа атака здійснювалася із літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95/Ту-160 було випущено понад 50 крилатих ракет Х-101/Х-555 з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська (Ростовська область).

44 крилаті ракети було знищено силами та засобами Повітряних Сил у зонах відповідальності повітряного командування «Центр» – 18, повітряного командування «Південь» – 12, повітряне командування «Схід» – 9, повітряного командування «Захід» – 5.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW