Чим утеплювати вікна, щоб не замерзнути взимку: готуємося до холодів правильно



Через місяць зима, а вона цього року обіцяє бути не простою. Щоб ваш будинок залишався затишним та теплим, варто вже зараз подбати про його утеплення.

Крім обігрівачів та теплого одягу, на допомогу прийде утеплення вікон та пластикові вікна не виняток.

Чим утеплювати вікна?

Теплоекономна плівка є одним із найефективніших і відносно не дорогих варіантів утеплення вікон на зиму. Плівка має термоізоляційні властивості і завдяки цьому зберігає таке необхідне тепло у вашому будинку.

Придбати таку плівку можна у багатьох магазинах будматеріалів та наклей на внутрішнє скло. Використовуйте фен для волосся для більш рівного і щільного проклеювання плівки.

Перед утепленням обов'язково протріть скло, щоб пил не порушував терморегуляцію.

Заміна ущільнювачів для вікон дозволить вікну щільніше прилягати до поверхні та не пропускати тепло. З часом "Рідні" ущільнювачі зношуються і починають відходити від рами вікна, якщо це ваш випадок краще їх самостійно замінити перед холодами.

Можна використовувати пінополіетилен, або пінистий поліетилен. Це самоклеючий матеріал, який багато хто використовує для теплоізоляції вікон. Придбати його можна у магазині будматеріалів.

Спробуйте скористатися старим надійним методом - заклей щілини вікон скотчем, щоб холодне повітря не проникало до будинку.

Читайте також: Як продати старий телефон і "сколотити статок": ТОП-3 старих дорогих гаджетів

Вони втратять все: кому із знаків Зодіаку не пощастить у листопаді



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW