248 день війни в Україні



248 день війни в Україні, фото-1

ЗСУ ліквідували ще 550 окупантів. Станом на сьогодні втрати російської армії у війні проти України перевищують 70 тисяч.

Міноборони Британії припустило, що російські військові активно готуються до відходу з Херсона. Вони планують відійти на лівий берег Дніпра.

Росіяни намагались прорватись на північ України. Підрозділи Держкордон служби України зупинили просування ворожої розвідки на Сіверському напрямку.

Завтра ситуація з постачанням електроенергії в Києві може ще погіршитись. Нафтогаз дав доручення припинити постачання газу на Трипільську теплоелектростанцію.

ЗСУ можуть звільнити Херсон до кінця наступного місяця, тобто до листопада. Головний розвідник Кирило Буданов вважає, що без боїв не обійдеться. За його словами, найбільш боєздатні війська Росії розташовані саме в Херсоні.

Володимир Зеленський виступив перед Єльським університетом. У своїй промові він пояснив, чому перемога України у війні з Росією визначить долю усього цивілізованого демократичного світу.

У Росії підтвердили пошкодження корабля "Іван Голубець" у Севастополі. Однак звинуватили у цьому ВМС Великої Британії. Російські загарбники не люблять визнавати, коли програють українцям.

Україна звільнила з російського полону ще 52 людей, які обороняли Маріуполь. Також будуть вдома деякі військові, яких взяли у полон у Чорнобильській зоні.

Володимир Зеленський відповів на петицію щодо Труханова та заявив, що доручить СБУ його перевірити.

Володимир Зеленський з'явився у Viber. Вже анонсували, що там публікуватимуть звернення українського лідера та найголовніші новини з міжнародного фронту.

Кирило Буданов заявив, що заколот проти Путіна є одним з ймовірних сценаріїв закінчення війни. Буданов наголосив, що навряд чи Путін виживе.

Підписуйтесь на нас у Facebook, на наш Telegram-канал та слідкуйте за новинами Білої Церкви на сайті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW