Які дні будуть найтеплішими найближчим часом?



З найближчих днів найтеплішою в Україні буде субота, +13+19 градусів. Та ще й без якихось особливих дощів та сильного вітру - словом, на суботу плануйте побільше бути на вулиці, особливо ті, в кого ще не ввімкнули опалення, бо на вулиці буде явно тепліше. Про це у своєму метеоблозі пише синоптикиня Наталка Діденко. Також вона інформує:

« 28-го жовтня температура повітря також очікується без істотних змін, протягом дня до +9+14, на півдні та заході України до +13+18 градусів. Дощі в п'ятницю малоймовірні, але будуть тумани, в яких видимість знижуватиметься до 300-500 метрів, що для водіїв повинно бути особливим сигналом для подвійної уваги на дорогах. Та й на тротуарах, по яких деякі водії вже давно їздять, як по дорогах. Вітер очікується західний, невеликий або помірний. На початку тижня повітря стане холоднішим, вдень стовпчики термометрів крутитимуться поблизу +10+12 градусів. Аж в кінці наступного тижня, впродовж 4-6 листопада, похолодання посилиться, побільшає дощів».

Прогноз від Стаса Щедріна:

Орієнтовно до 4-6 листопада в Україні очікується відносно сильне потепління до +14...+19. Декілька наступних днів у більшості областей дощитиме. Після цього очікується різке похолодання, знов задощить та засніжить.

Народний прогноз погоди:

Цього дня вшановується пам'ять преподобного Євфимія Нового, Солунського. Наші пращури помітили, з якого числа у жовтні піде сніг, з того числа весна відкриється у квітні. І ще приказували: "Єфимій холодом коріння трав й дерев із землею смикає, всяку комаху в тьмяній траві укриває, сон навіває". «Як зачнеться на Єфимку моква, то аж до морозів».

Читайте також: На Полтавщині проведуть «Гарбузовий уїкенд»

Для освітніх закладів Полтавщини передали роутери та комутатори з Литви



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW