НЕК Укренерго запровадив стабілізаційні відключення у Донецькій області



26 жовтня НЕК Укренерго запровадив стабілізаційні відключення у Донецькій області, щоб уникнути аварій. Про це йдеться у розпорядженням НЕК Укренерго у Донецькій області повідомляє прес-служба Добропільскої міської ради.

"Через значні пошкодження енергетичної інфраструктури через ворожі обстріли за розпорядженням НЕК Укренерго у Донецькій області сьогодні з 7:40 введені стабілізаційні відключення світла",-йдеться у повідомленні. 

Через значні руйнування енергетичної інфраструктури у Донецькій області проводяться тимчасові відключення електроенергії громадах Бахмутського, Покровського, Краматорського та Волноваського районів. 

Для того аби підтримати енергосистему закликаємо всіх мешканців Донецької області споживати електроенергію помірно – не вмикати енергоємні прилади одночасно, максимально знизити споживання електроенергії вранці з 6.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. 

Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень, або кількість відключених будинків. Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. 

НЕК Укренерго запровадив стабілізаційні відключення у Донецькій області, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW