Козицький розповів про проблеми зі світлом на Львівщині через масові ракетні обстріли



До сьогодні на Львівщині відновлюють проблеми із електропостачанням. 

Як розповів голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький, після масових ракетних обстрілів у області тривають роботи з відновлення електропостачання. Наразі світло у будинках мають 80% користувачів. 

Попри постійні ремонтні роботи, електропостачанняя повністю відновити не вдалося. Для цього аварійним бригадам знадобиться понад 6 місяців. Відтак у ЛОДА намагаються вирішити проблеми споживачів різними способами.

"Станом на сьогодні ми і далі маємо величезні проблеми з електропостачанням, обмежуємо промислових споживачів в потужностях, в результаті чого промисловість не може зараз працювати на повну силу", - додав очільник області. 

За словами Максим Козицького, досі є перебої з електроенергією в окремих населених пунктах області. Також не вистачає потужності на постачання води у найвищі поверхи будинків. 

"Маємо частково проблему з постачанням води в найвищі поверхи будинків, тому що потужності не вистачає, і особливо проблема в нас в години пік. Полагодити все не вдалося, потрібно 6-8 місяців, щоб відновити підстанції «Укренерго». Але за тимчасовою схемою на Львівщині постачання налагодили", - наголосив він. 

З настанням порхолодань і збільшенні споживачів електроенергії, на Львівщині зможуть запровадити часткові відключенняя світла. Наразі такі відключення не практикують, однак не відомо, як довго це триватиме. Усіх споживачів просять у цей період максимально економити електроенергію. 

"Ми готуємось до того, що, можливо, нам доведеться вдатися до віялових відключень і ще додатково зменшувати споживання електроенергії для промисловості. В області уже є підприємства, які погодилися працювати вночі. Ми робимо графіки, за якими подаємо електроенергію промисловості", – зазначив Максим Козицький.

Читайте також: Стало відомо, звідки на Львівщину летіли ракети 22 жовтня



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW