“Запоріжжяобленерго” оприлюднило потенційні графіки погодинних відключень світла по Запоріжжю



Погодинні відключення електроенергії можуть запровадити для стабілізації енергосистеми України. Обленерго оприлюднило черги відключень по Запоріжжю і Запорізькому району.

Про це повідомляє 061 з посиланням на “Запоріжжяобленерго”. 

Наразі щодо  Запорізької області не надходило розпоряджень про погодинні відключення. Однак у обленерго не виключають того, що їх можуть запровадити. 

“Після надходження розпорядження НЕК «Укренерго» та оприлюднення відповідного попередження на офіційному сайті ПАТ «Запоріжжяобленерго» відключаються споживачі першої черги. Тривалість відключення – 3 години, за температури зовнішнього середовища нижче -100С – не більше 2 годин”, - повідомили у “Запоріжжяобленерго”. 

Загалом існує три черги відключень. Адреси з потенційними графіками відключень по Запоріжжю і Запорізькому району можна дізнатись в оприлюдненому списку.

“По завершенні вищезазначеного періоду часу Перша черга споживачів включається, виключається Друга черга. У такому ж порядку та з таким самим часовим інтервалом відбувається включення Другої черги та відключення Третьої черги. Такі дії можуть повторюватися до стабілізації єдиної енергосистеми”, - зазначили у обленерго.

Раніше 061 повідомляв, що на Запоріжжі готові купувати у російських солдат військову техніку.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW