Нашим захисникам з Сумщини, які зараз на “нулі”, терміново потрібна допомога!



Організація «Волонтери Батьківщини» терміново збирає фінанси на придбання автомобілів для батальйону №211 ЗСУ, котрий складається з мешканців Сумщини і наразі проходить службу на НУЛІ біля Донецька.

На жаль, багато техніки в батальйоні пошкоджено. Для ефективного виконання бойових задач і збереження особового складу їм потрібні маневрені авто.

Прохання підключитися до збору коштів і перерахувати по вказаних реквізитах. На все є 10 днів (придбання, фарбування авто пікселем, доставка авто до «0»).

Давайте разом підтримаємо наших захисників, які заради України, заради усіх нас щоденно, щохвилинно ризикують найдорожчим – своїм життям! То невже ж ми, сидячи у своїх домівках, пошкодуємо якусь там кількість гривень, щоб допомогти нашим воїнам і закрити їхні життєво необхідні потреби?!

Наразі такі часи, що кожен має бути максимально корисним – хто як і чим може, – заради нашої Перемоги, нашої вільної України! Не будьте осторонь, долучайтеся прямо зараз! Важлива кожна гривня, будь-яка посильна для вашого бюджету сума!

Реквізити для допомоги:

ГО “Захисники Сумщини”

ЄДРПОУ 44745845

IBAN UA173375460000026007015200672

АТ КБ “Приватбанк” м. Суми



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW