На місці підпірної стінки на Бандери відновили роботи з облаштування громадського простору



Призупиняли роботи на місці підпірної стінки на Бандери через корегування проєкту, тому що виявили додаткові комунікації.

Станом на 20 жовтня у Львові на місці підпірної стінки на перехресті вулиць Степана Бандери – Чупринки розпочинають формувати схил. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Як пояснив директор "Львівавтодору" Микола Власюк, роботи, які розпочали наприкінці серпня, довелось призупинити через корегування проєкту, тому що виявили додаткові комунікації, які не були вказані в технічних умовах, відповідно, і в проєкті. Наразі роботи відновили. 

"На перехресті вулиць Степана Бандери – Чупринки ми вже влаштували водопровід, облаштували місце під питний фонтан перед Органним залом. Частину аварійної підпірної стінки демонтували і на цій ділянці розпочинаємо роботи з формування дорожнього полотна і схилу. Одночасно демонтувати всю стінку не можна. Рухаємося поступово. Впродовж місяця роботи плануємо завершити повністю", - зазначив Микола Власюк.

Зазначимо, на місці 50-річної бетонної стінки облаштують зелений схил, який був тут історично. Вздовж цього схилу, від вулиці Бандери і до вулиці Дорошенка, буде пішохідна зона, біля Органного залу – громадський простір. Всі роботи виконує підрядна організація "Онур" в межах реконструкції вулиці Бандери.

Читайте також: У львівському парку Франка почали встановлювати ігрову зону "Лис Микита", - ФОТО

Фото на головній умовне: Романа Балука



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW