На Житомирщині зіткнулися бус та бензовоз



Дорожньо-транспортна пригода сталася на 179 км автодороги Київ-Ковель-Ягодин Коростенського району. Унаслідок автотрощі загинув водій автомобіля «Renault Master». Обставини з’ясовуються у рамках розпочатого досудового розслідування.

Читайте також: На Житомирщині медики прооперували хлопчину, який упав із саморобної гойдалки-тарзанки

Автопригода сталась 19 жовтня близько 18:55 поблизу с. Новаків Коростенського району.

Попередньо встановлено, що 57-річний водій автомобіля «Renault Master», рухаючись автодорогою Київ-Ковель, виїхав на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з вантажним автомобілем «Mercedes» під керуванням 41-річного жителя Харківщини.

Унаслідок вказаної автопригоди водій «Renault» від отриманих травм загинув на місці.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України поліцейські встановлюють усі обставини та причини, що призвели до ДТП.

Поліцейські вкотре закликають водіїв транспортних засобів суворо дотримуватися Правил дорожнього руху. Керуючи автомобілем, будьте максимально обережні, обирайте швидкість руху та дистанцію, що дозволять вчасно зреагувати на зміну дорожніх обставин. Не виконуйте ризикованих маневрів! Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.

Джерело: Поліція Житомирської області

Читайте також: На Житомирщині виявили уламки ще однієї ворожої ракети - поліція документує воєнні злочини рашистів

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:

  • Telegram
  • Instagram
  • Facebook


AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW