На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який обікрав будинок братів-військових



Поки двоє братів воювали, 44-річний чоловік заліз у їхній будинок і вчинив крадіжку. Поліцейські за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Подія сталася у с. Купіль Війтовецької територіальної громади. Зловмисник, розбивши вікно, заліз у житловий будинок двох братів, які захищають територіальну цілісність України в зоні бойових дій. Скориставшись відсутністю власників, правопорушник викрав з будинку ноутбук та срібну підвіску. Коли сусіди побачили пошкоджене вікно, вони зв’язалися з власником, а той в свою чергу звернувся до поліції.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Опитавши місцевих жителів, працівники поліції оперативно встановили особу злодія. Ним виявився 44-річний чоловік, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, однак на шлях виправлення не став і вчинив новий злочин. Викрадені речі правоохоронці вилучили. Згодом їх повернуть власникам. 

Слідчі відділу поліції № 2 (м. Волочиськ) за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Ухвалою суду підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW