У Києві правоохоронці оперативно затримали кишенькового злодія, - ФОТО



У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який у метро поцупив телефон з кишені пасажирки та втік. Його швидко розшукали поліціянти. Тепер йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Досі не підписані на наш Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua"? Скоріше долучайтесь, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

До співробітника поліції на станції метрополітену «Вокзальна» звернулася громадянка та повідомила, що в неї з кишені зник мобільний телефон, а також додала, що біля себе помітила чоловіка, який вів себе підозріло та постійно озирався навколо. Правоохоронець опитав інших пасажирів, які знаходились поруч та вони надали опис ймовірного правопорушника.

На місце скоєння злочину було викликано слідчо-оперативну групу. Шляхом проведення ряду оперативних дій поліцейські швидко розшукали крадія. Ним виявився 36-річний уродженець Луганщини, - йдеться в повідомленні.

У столиці правоохоронці затримали чоловіка, який обікрав жінку в метро, Поліція Києва

У столиці правоохоронці затримали чоловіка, який обікрав жінку в метро, Поліція Києва

Слідчим відділом управління поліції в метрополітені за погодженням із Подільською окружною прокуратурою фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану.

На даний час вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Також ми писали про те, що на столичній Троєщині оперативники затримали чоловіка, який у тролейбусі викрав телефон. Правоохоронці з’ясували, що підозрюваний у тролейбусі побачив, як 31-річна потерпіла ховає мобільний телефон у рюкзак. Поки ніхто не бачив, зловмисник витягнув ґаджет та вийшов на зупинці. Вже за лічені хвилини його затримали поліцейські.

Крім того, повідомляли про те, що у Вишневому Київської області правоохоронці затримали батька та сина, яких підозрюють у крадіжці. Зловмисники пошкодили навісний замок одного зі складських приміщень та винесли звідти цигарок на 700 тисяч гривень.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW