Від активіста – до фашиста. Історія колаборанта Максима Лаврухіна, - ФОТО, ВІДЕО



Максим Лаврухін став відомим в Маріуполі після подій 2014 року. Власне, достеменно не відомо, чим саме займався цей пан у період «руської весни», але після початку демократичних процесів в Україні він брав активну участь, наприклад, в екологічних акціях, демонстрував бажання боротися з корупцією. Але потім скотився до відвертого фашизму.

Мешканці мікрорайону Західний добре знають пана Лаврухіна. Він певний час очолював комітет самоорганізації населення. Люди підтримували його, бо він боровся з незаконними МАФами, різко критикував владу і взагалі поводив себе як радикальний борець за правду.

Від активіста – до фашиста. Історія колаборанта Максима Лаврухіна, - ФОТО, ВІДЕО, фото-1

На місцевих виборах 2015 року Максим Лаврухін підтримував демократичну партію «Сила людей». Організував течу «Народний контроль».

Але згодом його боротьба за законність перетворилась на порушення законності, бо він став виступати відверто проти держави Україна. Не соромився в публічних виступах ображати українську владу та українських патріотів.

«Якщо б я знав, що ця «Сила людей» буде такою проукраїнською, ніколи б не голосував за них», - говорив в коментарі 0629 декілька років тому сам Лаврухін.

Як і водиться з рашистами, спочатку Лаврухін став антивакцинатором, заперечував існування коронавірусу, а всіх людей, які носили маски та робили вакцини, називав ідіотами.

Потім пристав на бік проросійських сил в Україні.

Він вступив в конфлікт з місцевою владою десь в 2018-2019 роках. В маріупольському муніципалітеті не бажали бачити такого скандаліста очільником КСНа і стали вигадувати різні способи, як позбавити Лаврухіна виборної посади. І Лаврухін разом з Генадієм Глазуновим почали битву проти муніципалітету. Безуспішну. Вони судились, звинувачували владу у різноманітних злочинах  і одного разу навіть звинуватили мера Бойченко в нападі на Глазунова.

Ось таким бурхливим було життя Лаврухіна і його партнера Глазунова до початку повномасштабної війни.

Останній два роки Лаврухін не приховував своїх проросійських настроїв. Дуже полюбив Шарія, російського пропагандиста на фінансуванні ФСБ, і відверто висловлювався проти української державності і українського суверенітету.

Від активіста – до фашиста. Історія колаборанта Максима Лаврухіна, - ФОТО, ВІДЕО, фото-2

Обстріли Маріуполя Лаврухін перечікував в селищі Старий Крим. Після окупації міста розгорнув антиукраїнську діяльність.

За інформацією джерел 0629, Лаврухін зливав прізвища українських патріотів окупантам. Розпочав пропагандистську діяльність проти України, розповсюджував фейки. Причому сам постійно звинувачує українські медіа в розповсюдженні фейків.

Остання його реакція була на телеграм-канал радника маріупольського мера Петра Андрющенка.

Після того, як Андрющенко показав відео, на якому декілька літніх людей живуть в підвалі зруйнованої лікарні залізничників в Приморському районі, Лаврухін взявся спростовувати «фейк», проте вийшло все навпаки. На місці з’яссувалось, що все, що було на відео – правда. Літні жінки просто живуть в холоді та смітті, на руїнах, і ніхто не може вже декілька місяців їм допомогти.

Тоді Лаврухін, окрилений досвідом боротьби з українською владою, вирішив таким же чином поборотись із окупантською владою. Прийшов в Приморську адміністрацію, побачив там п’яних охоронців та інших дивних співробітниць, натикав всім матюків, але замість вирішення проблеми людей, був посланий.

Це ж вам не українську владу критикувати. Тут, що називається, за що боровся, на то й напоровся.

Тож колаборант Лаврухін зіштовхнувся з першим розчаруванням у російській мрії. З чим його і вітаємо. І сподіваємось, що Служба безпеки України вже зацікавилась цим паном. 

Більше про колаборантів та зрадників читайте в нашій СПЕЦТЕМІ

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW