Вінницька ТРО отримала Бойові прапори від Президента України



14 жовтня у День захисників та захисниць України бригада Сил територіальної оборони Вінниччини отримала почесний бойовий прапор. Стяг вручив Президент України Володимир Зеленський.

Про це повідомили у 120 бригаді територіальної оборони Збройних сил України.

“Під гаслом “Готові до спротиву!” окрема бригада Сил територіальної оборони Вінниччини ЗСУ довела, що українці сміливі, вільні та незламні! А окремі підрозділи бригади показали це не лише захищаючи кордони Вінницької області, а й відзначившись при виконанні бойових завдань на передових позиціях”, - йдеться у повідомленні.

Отримання бойового прапору - це визнання бойових заслуг підрозділу. Знамена малинового кольору з написом “За Україну, за її волю” та назвою підрозділу має право та честь отримати бригада, яка відзначилася у боях.

“Військовослужбовці щоденно роблять свій відчутний внесок у нашу загальну перемогу над окупантами. Бойовий прапор - це почесний знак, історія і заслуги військової частини, якими пишається кожен. Це заслуга усіх військовослужбовців бригади. Чоловіків та жінок, які в лютому залишили свої сім’ї та домівки і взяли до рук зброю, щоб боронити країну. Ми з честю нестимемо цей прапор вперед, у нас будуть нові перемоги! Ми віримо, що повернемось до рідних домівок лише з перемогою, гордо несучи свій бойовий прапор!”, - зазначив командир бригади, полковник Юрій Парадюк.

Вінницька ТРО отримала Бойові прапори від Президента України, фото-1















Джерело: https://vinbazar.com/



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW