На Дніпропетровщині відновлюють електропостачання: коли роботи будуть завершені



У Дніпропетровській області відновлюють електропостачання після стабілізаційних відключень, запроваджених НЕК Укренерго, передає редакція 056. 

Через пошкодження об’єктів енергоінфраструктури обстрілами рф державна зранку у Дніпропетровській області енергокомпанією НЕК Укренерго було запроваджено стабілізаційні відключення електроенергії, щоб зменшити дисбаланс в енергосистемі та щоб уникнути масштабних відключень. Станом на 10:00 фахівцям НЕК вдалося стабілізувати енергосистему. Протягом 1 години ми відновимо електропостачання всіх клієнтів.

Станом на 8:40, 17 жовтня електропостачання було обмежене у одному районі міста Дніпро (ж/м Парус), в м. Кривий Ріг, частині м. Кам’янське, Павлоград, Синельниково, Нікополь, частина населених пунктів колишнього Царичанського, Верхньодніпровського, Петропавлівського, Синельниківського, Межівського, Широківського, Нікопольського, Софіївського, П’ятихатського, Апостолівського районів.

Станом на 10:00 фахівцям НЕК вдалося стабілізувати енергосистему. Протягом 1 години ДТЕК Дніпроські електромережі відновить електропостачання всіх клієнтів.

У ДТЕК Мережі вдячні мешканцям Дніпропетровщини за зниження електроспоживання. Також вони просять продовжувати розумно споживати електроенергію - вмикати енергоємні прилади по черзі в пікові години навантаження вранці з 8.00 до 11.00 та ввечері з 18.00 до 23.00. Бізнес-клієнтів просимо в цей час обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.

Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень та кількість відключених споживачів. Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло.

Бережіть себе та рідних! 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW